VEEL GESTELDE VRAGEN

WAT ZIJN DE VERZENDKOSTEN?

De verzendkosten binnen Nederland zijn GRATIS vanaf € 25,00. Voor bestellingen onder dit bedrag wordt een bijdrage gevraagd van € 2,95.

HOE LANG DUURT HET VOORDAT IK MIJN BESTELLING IN HUIS HEB?

Indien op werkdagen voor 16:30 uur besteld wordt, worden deze dezelfde dag verwerkt en zullen, binnen Nederland, normaal gesproken, de volgende dag worden bezorgd. Voor bezorgtijden buiten Nederland kijk dan op bezorgtijden buitenland.

HOE VOLG IK MIJN BESTELLING?

Indien uw bestelling verwerkt is -dit kan enkele uren duren- ontvangt u een bericht per e-mail met daarin uw track and tracé code. Met deze code kunt u, vanaf het moment dat uw pakketje bij de vervoerder binnen is, zien wat de status is. Als het pakketje wel is ingepakt, maar nog niet bij de vervoerder is ingevoerd, zal de status Niet bekend zijn. Het kan zijn dat de status van uw bestelling pas na 22:30 uur zichtbaar is.

UIT WELKE BETAALMETHODEN KAN IK KIEZEN?

Medextra B.V., het bedrijf achter Kurkumix, stelt hoge eisen aan het veilig en betrouwbaar kunnen betalen op internet. Daarvoor maken gebruik van een beveiligde en met SSL-versleutelde betaalomgeving van Buckaroo. In deze omgeving worden al uw gegevens volledig afgeschermd en kunnen niet door anderen worden gelezen of achterhaald. Betalen kunt u online met de betaalmethoden iDeal, Overboeking. Klanten in het buitenland kunnen betalen met Bancontact / Mr. Cash (België) of Sofort (Duitsland).

Betalen via onze website gebeurt via hiervoor genoemde beveiligde verbinding welke is te herkennen aan het groene slotje in de statusbalk en aan https:// aan het begin van de domeinnaam.

KAN IK DE BESTELLING NOG RETOURNEREN?

Indien u, om welke reden dan ook uw bestelling wilt retourneren kan dat binnen 14 dagen, mits deze ongeopend en onbeschadigd is. U kunt uw retourzending op eigen kosten verzenden aan:

Medextra BV
Hunneperkade 8
7418 BT  Deventer.

Vergeet niet om het op uw pakbon genoemde bestelnummer mee te sturen, zodat wij weten van wie het terug gestuurde product is. Uiteraard betalen wij u het volledige aankoopbedrag  binnen 7 werkdagen terug indien het ongeopend en ongeschonden bij ons is ontvangen. Beschadigende en geopende verpakkingen kunnen wij om voedselveiligheidsredenen niet meer worden verkocht. Deze zullen worden vernietigd en niet worden vergoed.

IK HEB EEN KLACHT, WAT MOET IK DOEN?

Wij doen ons uiterste best om het iedereen naar de zin te maken. Mocht u ondanks onze zorg toch een klacht hebben over onze service, het product of iets van een andere orde, laat het ons, bij voorkeur per e-mail, kort en bondig weten. Vermeld daarbij ook het telefoonnummer waarop wij u tijdens kantooruren kunnen bereiken.

Mocht de uitkomst van de klachtafhandeling niet tot een oplossing leiden, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr.

Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u altijd vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie. Wij verzoeken u om altijd eerst via onze klantenservice tot een oplossing te komen. Dit werkt het snelste en dat is voor beide partijen het fijnste.

NAAR WELKE LANDEN KAN MIJN BESTELLING WORDEN VERSTUURD?

Er kan worden verzonden naar de meeste landen binnen Europa : België, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Italië en Spanje. Hiervoor worden wel extra verzendkosten berekend.

WAT ZIJN DE VERZENDKOSTEN EN LEVERTIJDEN NAAR HET BUITENLAND

Land:             Levertijd:       Toeslag:

België             2-3 dagen        € 6,50

Duitsland        2-3 dagen        € 6,50

Oostenrijk       2-3 dagen        € 8,95

Frankrijk         2-3 dagen        € 12,95

Italië               2-3 dagen        € 12,95

Spanje             2-3 dagen        € 12,95

Heeft u vragen over een product, bestelling, betaling en/of verzending? Neem dan contact op met ons:

E-mailadres: sales@kurkumix.nl
Telefoon: 0900-KURKUMA ( 0900 – 587 586 2 )
geen extra kosten.
Of: Telefoon: 050-56 90 013

Administratie:  Bezoek alleen op afspraak.
Generaal Foulkesweg 30a
6703 BS  Wageningen.

Magazijn: Bezoek alleen op afspraak.
Hunneperkade 8
7418 BT  Deventer

KvK en BTW gegevens

KvK:  09165607
BTW: NL8172.99.191.B.01

BEL ONS: 0900-KURKUMA

Voor productinformatie zijn bereikbaar op werkdagen tussen 9:00 en 18:00 op telefoonnummer 0900 – 587 586 2. Voor overige vragen kunt u bellen met 050-5690013.

MAIL ONS

Op elk gewenst moment van de dag kun u ons een e-mail sturen. Dat kan naar kantoor@kurkumix.nl. U kunt ook gebruik maken van ons contactformulier.

MIJN KURKUMIX
Wilt u de status van uw bestelling volgen of uw factuur raadplegen? Login op uw account op Kurkumix.

Mijn Account >>

ALGEMENE VOORWAARDEN
Benieuwd naar onze kleine lettertjes? Wij zijn aangesloten bij het Webwinkel Keur keurmerk en hanteren dus deze klantvriendelijke algemene voorwaarden.

Algemene voorwaarden >>
Privacy Statement >>

Contactformulier

NEEM CONTACT MET ONS OP
Heeft u een vraag en bent u niet in de gelegenheid om telefonisch contact met ons te zoeken? Neem dan contact op via ons contactformulier! Een van onze medewerkers zal uw vragen dan zo snel mogelijk beantwoorden.

Alvast bedankt voor uw interesse in KURKUMIX.