Showing all 6 results

Show sidebar

KURKUMA

Een Gouden Gift uit de Natuur

Met KURKUMIX kunt u zelf de kracht van het gouden kruid kurkuma ervaren. Met de 6 verschillende kurkuma-mixen profiteert u van het beste wat de natuur te bieden heeft.

KURKUMIX bevat hoog gedoseerde kruidenextracten. Uiteraard zijn voor de kurkumatabletten uitsluitend ingrediënten van de beste kwaliteit geselecteerd. Naast kurkuma-extract, bevatten de verschillende mixen glucosamine, boswellia, gember, groenlipmossel en vitamines en mineralen.

Kurkuma voor soepele gewrichten en voor de lever
Curcuma Longa (kurkuma of geelwortel) houdt de gewrichten soepel. Het smeert de gewrichten en is goed voor het kraakbeen. Daarnaast is kurkuma-extract goed voor de lever. De reinigende werking van de lever wordt door kurkuma ondersteund. Uw dagelijkse portie KURKUMIX draagt dus ook bij aan het reinigen van uw gehele lichaam.

Zes verschillende voedingssupplementen met kurkuma
KURKUMIX biedt u maar liefst 6 verschillende voedingssupplementen op basis van kurkumapoeder in makkelijk te slikken tabletten. Zo is er voor iedereen wel een geschikt product te vinden. Aan KURKUMIX zijn het peperextract Bioperine® en lecithine toegevoegd, wat zorgt voor een optimale opname van het vrije curcumine.

KURKUMIX biedt méér dan kurkuma alleen
KURKUMA-BOM
KURKUMA-9 in 1
KURKUMA-GLUCOSAMINE 50 PLUS
KURKUMA EXTRA STERK
KURKUMA BOSWELLIA
KURKUMIX HDVC

Kurkumix bestellen
U kunt Kurkumix kopen in een verpakking met 90 tabletten. U heeft dan voor 30 dagen tabletten met kurkuma in huis. KURKUMIX online bestellen kan eenvoudig en snel. Wij vinden het belangrijk dat uw bestelling snel wordt geleverd, zodat u meteen kunt beginnen met KURKUMIX. Als u op werkdagen voor 16.30 uur bestelt, wordt uw pakje dezelfde aan u  dag verstuurd. Dit betekent dat u meestal uw KURKUMIX tabletten de volgende dag al in huis hebt. Bij bestellingen vanaf € 25,00 betaalt u geen verzendkosten naar adressen binnen Nederland, anders wordt een bijdrage van € 2,95 gevraagd. Voor verzenden naar het buitenland gelden afwijkende levertijden en opslagen.